Styrk din bullshit-radar

Du undrer dig nok en smule over titlen, men i dag vil jeg gerne lære dig at styrke din bullshit-radar, for det kan blive et vigtigt værktøj til at skelne mellem skidt og kanel når du sorterer din e-post.


Du har stensikkert også prøvet at kigge mails igennem, og undret dig lidt over mange af de tomme løfter. En e-mail med titlen: “Hvordan jeg kan lære dig at tjene 6.435$ inden en uge” ryger DIREKTE i skraldespanden.

Hvorfor dog det, tænker du måske. Men læs lige titlen igen: “Hvordan jeg kan lære dig at tjene 6.435$ inden en uge.”

Hvis det var et sandt løfte hvorfor skal vedkommende så tage forbehold mod indholdet på sin salgsside. Hvis han/hun havde opdaget en kilde til at tjene SÅ mange penge var der slet ingen grund til at tage forbehold. Så kunne man ganske enkelt bare skrive: “Din egen indtjening afhænger af din egen indsats. Jeg véd, at systemet virker, og derfor har jeg skrevet e-bogen du kan købe for xx$.

Punktum. Nichts weiter.

Der ER muligheder for at tjene mange penge online, men det er dybt useriøst at love folk 25.000,- inden for en uge. Folk som tjener 100.000,- om måneden behøver ikke prale, men kan tværtimod fokusere på at fordybe sig i deres niche.

Hvis du vil opnå troværdighed er det en god idé først at lære folk at tjene deres første 600,- på Google Adsense, eller deres første 1.000,- på bannerreklamer. Du kan også lære dem at tjene deres første 10.000,- det kommende år. De driftige kan selv finde ud af resten.

Det er nemlig præcis vilde løfter som har sat en brun plet på internet indtjening. Jeg behøver ikke engang nævne navne for at folk straks husker nogle af de mest sindsyge projekter. Dem er internettet fyldt med. Jeg har selv talt imod mange af dem, fordi alt for mange er baseret på at du skal have penge med på arbejde.

Hvis du vil tjene penge online skal du opbygge et seriøst produkt, og markedsføre det ordentligt. At du så om et par år måske kommer OP på en omsætning på en million om året er IKKE umuligt. Men det er ikke dét som sker for flertallet af dem, som arbejder med online indtjening.

Det kan også være du kommer op på samme omsætning ved at sælge andres produkter. Men vis mig den mand som går fra INGENTING til 30.000,- på en uge uden forudgående erfaring. Den tror jeg ganske enkelt ikke på.

Derfor mener jeg det er vigtigt, at du også lærer at skelne, for du kan spare rigtig meget tid hvis din bullshit-radar fungerer…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Thursday, January 14th, 2010 henrikblunck Basis-teori, Erfaringer

No comments yet.

Leave a comment

*

Søg

 

Kategorier