Sådan kan artikler fremme dit salg

Du har stensikkert hørt begrebet article marketing før, men måske undret dig lidt over hvorfor så mange er begyndt at bruge artikler. Årsagen til det bliver brugt er fordi det er effektivt. Hvis du gerne vil vide HVORFOR det virker, så skal du læse denne artikel.

Jeg hader salgsbreve – især de langtrukne. Det gør mange andre også, og derfor er konverteringsraten ikke nødvendigvis den bedste på salgsbreve alene. I hvert fald ikke hvis du rammer folk som er lige så trætte af de lange salgsbreve.

Til gengæld kan du nå denne målgruppe ved at skrive en anmeldelse af selvsamme produkt. Måske endda ved at lave en video med nogle nøglepunkter som fortæller hvorfor folk bør læse lige præcis denne e-bog eller bruge et bestemt program.

Nogle ting virker hele året, mens andre er mere sæsonprægede. Beskrivelsen af nisser og julekalendere gør sig knap så godt i august måned, men i den tid kan en artikel med et banner til et rejsebureau skaffe dig en kommission. Der skal ikke mange procent til før det kan betale sig at få en procentdel af omsætningen når folk først har taget Visa-kortet frem for at bestille en ferie til hele familien, der lynhurtigt løber op i 15-20.000.

Jeg havde selv stor succes med artikler om skilsmisser fordi jeg i min afsluttende tekst fortalte folk, at de kunne læse mere om emnet i en e-bog, som netop handlede om at undgå skilsmisser. Du kunne prøve at gøre det samme næste gang du ser et produkt som du kan videresælge. Mange e-bøger sælges med denne rettighed, og selvom der ofte følger en videresalgs-side med kan du altså med fordel skrive om produktet, og så lade den side der følger med være den side folk lander på når de vil vide mere.

Når først du ser pengene rulle ind på kontoen bliver det hele en smule sjovere.

PS: Behøver jeg nævne, at en videreudviklet udgave hvor folk gratis får en lydfil med e-bogen oplæst, som de derefter kan smide på deres iPod kunne gøre underværker? :-)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Sådan kan artikler fremme dit salg, 5.0 out of 10 based on 2 ratings
Friday, February 18th, 2011 henrikblunck Affiliate, Anmeldelser

No comments yet.

Leave a comment

*

Søg

 

Kategorier