Bliv forfatter

Bliv forfatter på Netpenge.info, og få del i min indtjening fra AdSense. Du har garanteret et tips eller to i ærmet, som du vil dele med andre. Måske er det noget, du anser for at være en selvfølge, men det kan meget vel være, at andre ikke kender til dit tip. Skriv så forståeligt som muligt. Jo bedre du forklarer tingene, desto gladere bliver læserne for dine tips. Hvis du vil tjene lidt penge fra Google, skal du gøre følgende:

 1. Opret en AdSense-konto (www.google.com/adsense), eller log ind på en eksisterende konto.
 2. Klik på fanen "Min konto".
 3. Nederst finder du området "Ejendomsoplysninger". Kopier det nummer, du kan se der (kun nummeret, fx 4777668394025507).
 4. Gem nummeret i en tekstfil. Du skal bruge det om lidt.
 5. Vælg herefter fanen "AdSense opsætning", og klik på knappen "Kanaler".
 6. Klik på linket Webadressekanaler, og opret en ny, som er "netpenge.info". Så vil du kunne se, når du får en betaling herfra.
 7. Registrer dig på Netpenge.info – klik på fanen yderst til højre, der hedder "Register".
 8. Skriv dit navn (helst dit rigtige navn, og ikke noget "smart" som "puttetøsen" eller lignende, vel?) og e-mail-adresse, og klik på Register.
 9. Du får herefter tilsendt en e-mail, hvor du skal bekræfte din konto, og du modtager en adgangskode. Denne kode kan du ændre, når du er logget ind på bloggen.
 10. Kontakt mig her, og bed om at blive forfremmet til forfatter: http://www.contactify.com/2562
 11. Når du er blevet forfatter, skal du igen logge ind på bloggen, og i øverste venstre hjørne klikke på Dashboard.
 12. Kopier dit AdSense ID (det nummer du fandt tidligere), og indsæt det i feltet Adsense ID.
 13. Klik på knappen "Update Options"

Nu er du klar til at skrive en blogpost. Der vises tre AdSense-blokke på hver post på bloggen. Hver anden gang disse tre blokke vises, vil din kode være i, og hvis en gæst klikker på en reklame, er det dig, der får penge på Google helt automatisk. Hvis du ikke kender WordPress, som er det script, der bruges til bloggen her, er du velkommen til at se de film, jeg har lavet om det. Spring alt det over med indstillinger. Det væsentlige for dig er at vide, hvordan man skriver en ny blogpost. Du kan bare skrive til mig via ovenstående kontakt-link og bede om adgang til filmen. Spørgsmål? Brug ligeledes ovenstående kontakt-link.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Bliv forfatter, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Søg

 

Kategorier