Om forfatteren

Forfatteren, det er mig: Britt Malka.

Britt Malka og katten AlekhineSiden 1996 har jeg været ret aktiv på nettet, og med årene har jeg lært at tjene penge her. I starten lidt, så mere og nu kører det helt fint. MEN der er heldigvis stadig meget nyt at lære, selv om en stor del af vores indkomster stammer fra nettet.

De erfaringer, jeg har gjort mig med tiden, vil jeg give videre, dels på denne blog, dels via det gratis e-kursus, som du kan tilmelde dig på http://www.netpenge.info/tilmeld.html

Min indtjening er ikke kommet lidt efter lidt, men snarere i stød: Først én god idé fra Marlon Sanders bog, som jeg reklamer med på forsiden, som gav os rigtig mange penge i løbet af meget kort tid. Det vedligeholdt vi. Herefter begyndte jeg at sætte AdSense på min sider. Det gav ikke noget, før en e-bog gav en pæn forskel, og Joels bog (Se under AdSense) gav endnu et stød i den rigtige retning. Opad :-) Herefter gav Joels templates endnu mere (se under AdSense).

Hvad bliver det næste?

For min mands vedkommende skete der en revolution, da han begyndte at sætte podcasts på sine sider, og dernæst videopodcasts. Wow!

God læsning af min blog, og husk at komme med kommentarer, evt. egne erfaringer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Om forfatteren, 7.3 out of 10 based on 3 ratings

Søg

 

Kategorier